Суміші для м’якого морозива

Суміші для м’якого морозива – широкий асортимент.

Калькулятор Вартості Порції (Безкоштовно)

Вершкова преміум

Ванільно-вершкова

Ванільна

Вершкова

Контактний телефон для замовлення продукції

+38 (050) 673 92 92

Шоколадна

Зі смаком полуниці

Зі смаком лісової ягоди

Зі смаком лимону

Контактний телефон для замовлення продукції

+38 (050) 673 92 92

Зі смаком банана

Зі смаком ківі

 Зі смаком ананасу

Умови використання сухих сумішей:
1. До 2 л. води додати 1 кг суміші.
2. Розмішати вінчиком до однорідної маси.
3. Процідити через сито (дрібне).
4. Залити суміш у фрізер.

Контактний телефон для замовлення продукції

+38 (050) 673 92 92

Суміші для морозива бувають двох типів:

  • сухі (ті, які розчиняють водою);
  • рідкі;
  • готові.

Перевагою сухих сумішей є зручність зберігання і транспортування, а недоліком – відсутність гарантії дотримання правильних пропорцій при приготуванні суміші (оператор може помилитися з дозою води). Також створює незручність те, що за українськими вимогами приготування такої суміші має проходити в окремому приміщенні.

Готова рідка суміш не потребує ніяких маніпуляцій, але більш вимоглива до зберігання, а також має менший термін придатності.

Переваги використання сухих сумішей такі:

1. Розведення водою дозволяє отримати малу собівартість.
2. Використання зручної розфасовки сухої суміші не вимагає додаткових замірів і зважувань.
3. Однорідна маса досягається протягом десяти секунд перемішування мішалкою. І ніяких проблем.
4. Широкий асортимент.
5. Економія місця і площі на складі при зберіганні.
6. Ідеально підходить не тільки для м’якого, але і традиційного твердого морозива.
7. Не потрібно витрачати додаткові кошти на обладнання для пастеризації і дозрівання.
8. Термін зберігання сухої суміші шість місяців при кімнатній температурі 12 місяців.
9. Не потрібно додаткових витрат при доставці, на відміну від рідких сумішей, які на 70% складаються з води.
10. Для виготовлення сухих сумішей використовується тільки високоякісні компоненти імпортного виробництва.
11. У виробництві не використовуються рослинні жири, а тільки натуральне сухе молоко. Виробник ПП Юзвик Л.А.