Обрати сторінку

Найкращі сухі суміші для морозива

Смак морозива як у дитинстві

Подаруйте своїм клієнтам приємні спогади 

Морозиво як прибутковий бізнес

Дізнайтеся який дохід ви отримаєте при продажу морозива

(безкоштовно)

Суміш для морозива власного виробництва

Морозиво – це завжди смачно! Саме такий десерт обожнюють і дорослі і діти, а особливо у літню спекотну погоду. Завжди приємно ласувати 100% натуральним продуктом з якісних та корисних компонентів.

  • М’яке морозиво – це продукт з низьким вмістом жиру (від 3 до 9%) 9%
  • Збитістю не більше 70 % 70%
  • Температурою видачі від -6 °C до -8 °C 8%

Суміш для м’якого морозива на будь-які смаки

Традиційно морозиво завжди вважалось сезонним десертом, проте винятком з правила було і залишилось – м’яке морозиво, або відоме під іншою назвою «морозиво софт».

Головною особливістю саме цього виду — є легкий процес приготування за допомогою спеціальної машини — фризера. Завдяки виготовленню безпосередньо перед подачею, морозиво зберігає прекрасні смакові якості та завжди свіже.

Компанія «LODMAR» пропонує суміші для морозива власного виробництва, які створені за спеціальними рецептами та з дотриманням усіх технологічних процесів. У виробництві не використовуються рослинні жири, а тільки натуральне сухе молоко, для виготовлення сухих сумішей використовується тільки високоякісні компоненти імпортного виробництва.

Вершкове, шоколадне, ванільне та з фруктовими смаками – наш широкий асортимент обов’язково припаде до душі любителям смачненького.

 

АСОРТИМЕНТ СМАКІВ

 

Немає часу?

Заповніть форму і ми вам зробимо індивідуальну пропозицію та надамо максимальну консультацію

Переваги сумішей для італійського морозива

Усі суміші, що пропонує компанія «LODMAR» вироблені в Україні згідно з італійською рецептурою та з використанням лише натуральних інгредієнтів. Пріоритетом вибору саме таких сумішей стануть:

Низька собівартість

Рентабельність виробництва морозива із застосуванням сухих сумішей становить від 300 % до 800%

Зручна розфасовка

Використання зручної розфасовки сухої суміші не вимагає додаткових замірів і зважувань, також упакування економить місце та площу на складі при зберіганні (термін зберігання сухої суміші – 12 місяців)

Простий процес приготування

Виробництво морозива не вимагає безліч видів обладнання та не потрібно витрачати додаткові кошти на обладнання для пастеризації і дозрівання.

Універсальна

Ідеально підходить не тільки для м’якого, але і традиційного твердого морозива.

Різноманітність смаків

Фруктові та «преміум» смаки

Мінімум витрат

Не потрібно додаткових витрат при доставці, на відміну від рідких сумішей, які на 70% складаються з води

Легке приготування

Однорідна маса без проблем створюється протягом 10 секунд перемішування мішалкою

Сухі суміші від виробника (ПП Юзвик)поділяються на 2 типи: сухі та рідкі (готові). Головною особливістю сухих сумішей є зручність зберігання і транспортування, а от готова рідка суміш не потребує ніяких маніпуляцій, але більш вимоглива до зберігання, а також має менший термін придатності.

Калькулятор прибутковості продажу м’якого морозива, слашу та шейку

Виберіть товар

Виберіть деталі продаж

Вкажіть ціну продажу однієї порції ():

Вкажіть очікувану кількість продаж в день:

Вкажіть очікувану кількість днів торгівлі:

Деталізація прибутку

Ціна порції ()
грн.
Собівартість порції ()
грн.
Прибуток із однієї порції
грн.
Очікувана кількість продаж в день
шт.
Прибуток за один день
грн.
Кількість днів торгівлі
днів
Прибуток за період торгівлі
грн.

*Для отримання індивідуального розрахунку або за додатковою інформацією звертайтесь за номером +38 (050) 673 92 92

Особливості приготування морозива з сухих сумішей

Існує два способи приготування морозива з сухих сумішей: холодний та теплий.

Холодний метод готується без нагрівання, тобто без пастеризації. До суміші доливається рідина та змішується, інгредієнти вистоюються 15 хвилин, а потім заморожуються в машині для морозива.

Теплий метод – навпаки з нагріваннями (пастеризацією). До суміші доливається рідина, змішується та нагрівається. Після цього процесу відбувається охолодження інгредієнтів до чотирьох градусів та заморожується. Головною особливістю саме цього способу є те, що не замерзлу суміш можна зберігати до 48 годин.

Чи підійде суміш для фризера?

Фризер — це пристрій, що спеціально створений для виготовлення морозива шляхом перемішування, насичення його повітрям і заморожування попередньо приготованої суміші. Десерт, що приготований завдяки цьому обладнанню, реалізується безпосередньо відразу після приготування. Є кілька різновидів фризерів, деякі дозволяють готувати морозиво одного смаку, а інші — двох-трьох та усі вони без винятку працюють із заздалегідь приготовленою сухою сумішшю для морозива.

Широкий асортимент обладнання для виготовлення морозива у «Лодмар»

Компанія «LODMAR» – ексклюзивний представник світових виробників обладнання для виготовлення морозива і здійснює прямі постачання фризерів від відомих брендів, а саме Taylor, SPM, Cattabriga та інших. «Лодмар» (ПП Юзвик) вже понад 16 років являється надійним постачальником, який пропонує великий спектр обладнання та сухих готових сумішей для приготування морозива. Компанія запрошує до співпраці фірми, що займаються виготовленням та продажем морозива на вигідних умовах, проводить постачання інгредієнтів, супутніх товарів, надає послуги сервісного центру та навчання персоналу питань налагодження, роботи з обладнанням. Наші онлайн консультанти – експерти в питаннях вибору фризерів, які з радістю допоможуть підібрати ідеальний варіант для вашого підприємства.

Отримайте максимальну консультацію заповнивши форму

9 + 9 =