Вертикальний бач-фризер PROMAG Easyfreeze

Додавайте кілька товарів в обране і відправляйте запит на консультацію з усіх товарів. Ми обовязково зателефонуємо і все розповімо.

Опис

Для того щоб виготовляти Джелато (класичне італійське морозиво) Вам необхідне наступне обладнання: пастеризатор, бач-фризер та бласт-фризер (апарат шокової заморозки).

Саме для приготування джелато Вам потрібен бач-фризер – обладнання, що фризерує суміш шляхом одночасного перемішування, насиченням повітрям та заморожуванням.

Easyfreeze – компактна машина для забезпечення повного циклу по виробництву морозива. Поєднання традицій із забезпеченням неперевершеної якості морозива.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

easyfreeze 1000*easyfreeze 2000 INOXeasyfreeze 3000 INOX
Продуктивність за циклкг

 

3-53-76-12
Продуктивність в годинул20-3020-5040-80
Потужність кВт2,64,57,2
Тип охолодженняводяне/повітряневодяне/повітряневодяне/повітряне
Електричні характеристикистандарт400В/3 Ф/50 Гц400В/3 Ф/50 Гц400В/3 Ф/50 Гц
Ширинамм505505550
Глибинамм800800910
Висотамм1 1801 1801 300
Вагакг135162300

* тільки фризерування. Пластмасова передня панель. Без душу для мийки.

ОСОБЛИВОСТІ:

  1. Всього лиш одна ємність для змішування, пастеризації та фризерування.
  2. Вертикальний циліндр для більш простого завантаження інгредієнтів зверху.
  3. Прозора кришка для спостереження за стадіями виробництва.
  4.  Потужна система охолодження для швидкого фризерування.
  5. Мішалка із 3-ма лопастями з тефлоновими шкребками для максимально ефективного перемішування інгредієнтів та вишкрібання продукту. В результаті кількість морозива, що залишається мінімальна.
  6. Проста повторна переробка морозива.
  7. Easyfreeze можна використовувати самостійно а також в поєднанні з наявним обладнанням.

Цикл пастеризації-фризерування. Добавте інгредієнти в ємність та задайте необхідну температуру. Якщо температура входить в діапазон від 20 до 64 °C, бач-фризер Easyfreeze збиває та нагріває інгредієнти, щоб поступово вийти на необхідну температуру та розчинити цукор, жирні речовини суміші. Як тільки досягається задана температура, зразу починається цикл заморожування і за декілька хвилин Ви отримуєте відмінне морозиво. Якщо температура вище 65 °C, бач-фризер Easyfreeze автоматично встановлює цикл пастеризації, дотримуючись часу, необхідного для зниження бактеріального розмноження (цикл Pasteur), а потім охолоджує суміш до тих пір, поки не буде готове морозиво.

Специфікація – EasyFreeze – Promag – Iceteam – (RU-EN)

 

Замовлення зворотнього дзвінка

×

Якщо ви хочете отримати більше інформації, заповніть цю форму. Ми зв’яжемося з вами найближчим часом.

×

Отримати консультацію по товару

×

Для замовлення, заповніть цю форму. Ми зв’яжемося з вами найближчим часом.

×

Для отримання знижки, заповніть цю форму. Ми зв’яжемося з вами найближчим часом.

×


×
Show Buttons
Hide Buttons