Комбінований бач-фризер Coldelite Compacta VariO

Додавайте кілька товарів в обране і відправляйте запит на консультацію з усіх товарів. Ми обовязково зателефонуємо і все розповімо.

Опис

Для того щоб виготовляти Джелато (класичне італійське морозиво) Вам необхідне наступне обладнання: пастеризатор, бач-фризер та бласт-фризер (апарат шокової заморозки).

Саме для приготування джелато Вам потрібен бач-фризер – обладнання, що фризерує суміш шляхом одночасного перемішування, насиченням повітрям та заморожуванням.

Compacta VariO – поєднання двох машин в одній: у верхній частина горизонтальний циліндр для підготовки суміші, в нижній частині горизонтальний циліндр для приготування морозива.

В одній машині відбувається весь цикл виробництва морозива:

  • мішалка – перемішує суміш;
  • пастеризатор – очищає інгредієнти;
  • фризер – виготовлення морозива, сорбету і кремолату.

ПЕРЕВАГИ:

  • персоналізація циклів фризерування;
  • зниження енергозатрат;
  • зниження витрати води;
  • безшумність роботи;
  • зниження шкідливого випливу на навколишнє середовище;
  • зниження мінімальних об’ємів виробництва;
  • плавність роботи;
  • підвищення ресурсності механічних компонентів.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Compacta
6
Compacta
VariO 8
Compacta
VariO 10
Compacta
VariO 12
ПродуктивністьСуміш для обробки

Виробництво морозива

кг

л

3-8

4-11

1,5-8

2-11

1,5-10

2-14

1,5-12

2-17

Продуктивність в годинуСуміш для обробки

Виробництво морозива

кг

л

20-60

28-63

10-60

14-68

10-70

14-90

10-80

14-120

ГранітоПродуктивність за циклкг77911
Швидкість мотора мішалкин.2777
Електричні характеристикикВт991315
Охолодженняводяне/повітряневодяне/повітряневодяне/повітряневодяне/повітряне
Габаритні розміри мм600х770х1530600х770х1530600х770х1 530600х770х1 530
Вага кг26029040430

 

ОСОБЛИВОСТІ:

  1. Горизонтальна мішалка – у воронку верхнього циліндру добавляють усі інгредієнти для змішування. Висока швидкість змішування дозволяє отримати однорідну масу завдяки відмінному розподілу сухих інгредієнтів у суміші.
  2. Пастеризація – при натисканні на кнопку нагріву запускається цикл пастеризації, температуру якої можна задавати до 105 °C. Прості в інтерпретації кнопки управління, попередження про досягнення заданої температури звуковим/візуальним сигналом.
  3. Прямий трансфер – суміш переміщається в морозильний циліндр через зовнішній кран. Незалежний вихід дозволяє видавати продукт високої щільності безпосередньо із пастеризатора.
  4. Фризер – при натисканні на відповідну кнопку запускається цикл приготування морозива. Звуковий/візуальний сигнал попереджує про готовність морозива.
  5. Видача морозива – після закінчення циклу морозиво залишається в машині у потрібній консистенції; завдяки високій швидкості обертання лопастей і широкому отвору морозиво повністю та швидко видається із машини.
  6. Система VariO – система, що постійно контролює консистенцію морозива. Потужність компресора міняється в залежності від кількості суміші  та її складу. Кількість заданих програм – 11, вільних – 6. Можливість додаткової персоналізації та збереження в пам’яті циклів фризерування шляхом зміни швидкості обертання мішалки.

Специфікація – Compacta – Coldelite-Iceteam – (RU-EN)

 

Замовлення зворотнього дзвінка

×

Якщо ви хочете отримати більше інформації, заповніть цю форму. Ми зв’яжемося з вами найближчим часом.

×

Отримати консультацію по товару

×

Для замовлення, заповніть цю форму. Ми зв’яжемося з вами найближчим часом.

×

Для отримання знижки, заповніть цю форму. Ми зв’яжемося з вами найближчим часом.

×


×
Show Buttons
Hide Buttons