Ростер Diedrich IR-5
- Доставка в відділення
- Самовивіз
- Доставка з підключенням
- Безготівковий розрахунок
- Виробник: Diedrich Roasters
- Модель: IR-5
Ростери американської марки Diedrich – це майже столітній досвід розробки та інновацій обладнання по обсмажуванні кави. Компанія Diedrich – виробник ростерів, фактично створила галузь виробництва обладнання для промислового обсмажування кави, що пройшла шлях від розробки технології обсмаження до створення першої автоматизованої системи обсмаження кави. Ростери Diedrich є визнаним промисловим стандартом якості і економічності, еталоном майстерності і естетичним орієнтиром для всіх ростерів в світі.
Разова загрузка (бач) даного ростера становить 5 кг зеленого зерна кави.
Продуктивність обсмажування протягом 1 години становить - 18 кг зеленого зерна. Окрім, повної загрузки ви з легкістю можете обсмажувати і половину від максимального значення.
Особливості:
- Можливість підключення планшета або комп'ютера безпосередньо до ростера;
- Система палРостер Diedrich IR-5ьника інтегрується на пряму з cropster та artisan для точного профілю обсмажування;
- Інфрачервоні газові пальники дозволяють смажити з кондуктивним, конвективним і променистим теплом із повним контролем;
- Можливість проведення обсмажування в ручному режимі, в режимі реєстрації даних та в повністю автоматичному режимі;
- Використовуються суцільні обсмажувальні барабани з вуглецевої сталі для рівномірного розподілу тепла;
- Diedrich використовує точно налаштовані інфрачервоні пальники;
- Чисто та ефективно. Створено для запобігання зворотному потоку вихлопу.
Максимальна температура - 252 °C.
Тривалість циклу обсмажування при температурі 227°C - 13-16 хв.
Розроблена компанією Diedrich унікальна технологія та конструкція газового пальника дають оператору низку неповторних переваг:
- Гладка поверхня жаровні надає кавовим зернам більш яскравий та виразний смак та забезпечує кращий смаковий профіль і характеристики обсмажених зерен різних сортів.
- Експлуатаційні витрати ростера, як правило, на 40-60% нижчі в порівнянні з аналогічними пристроями. Зниження експлуатаційних витрат допалювача.
- Точне регулювання профілю обсмажування. Єдиний ростер, що дозволяє керувати окремо як кондуктивним, так і конвективним нагріванням, що дає змогу оператору здійснити тонке налаштування жаровні під відповідний сорт кави.