Турбопіч Turbochef i3
- Доставка в відділення
- Самовивіз
- Доставка з підключенням
- Безготівковий розрахунок
- Виробник: TurboChef
- Модель: i3 Standard Controls
Багатофункціональна піч Turbochef i3 працює в декілька разів швидше, ніж класичне теплове обладнання. Вона призначена для використання в закладах громадського харчування: кафе, ресторанах, барах. Підходить для приготування страв з напівфабрикатів та будь-яких продуктів до 10-ти раз швидше від звичайної конвекційної пічки.
А вбудований каталізатор – знищує всі запахи та дає можливість встановлювати обладнання без витяжки.
Переваги використання турбопічки:
1. Швидкість – швидке приготування їжі високої якості.
2. Економія Ваших коштів – швидкість приготування дозволяє “готувати на замовлення” тим самим усуває необхідність в теплових шафах для зберігання продуктів харчування.
3. Якісний результат – у даному обладнанні можливо запрограмувати 200 рецептів. Кожна з програм буде виконувати запрограмовані послідовні дії, забезпечуючи однаково якісний результат, тим самим зменшуючи Ваші потреби в кваліфікованому персоналі.
4. Енергоефективність – пічки TurboChef економлять енергію і витрати на експлуатацію даного обладнання значно менші ніж витрати звичайного обладнання для приготування їжі.
5. Простота використання – достатньо один раз внести необхідні Вам програми, пульт керування забезпечує просте кнопкове управління.
ОСОБЛИВОСТІ:
- Конструкція з нержавіючої сталі;
- Інтер'єр - 304 нержавіюча сталь;
- Ергономічна дверна ручка;
- З'ємна нижня підставка для крихт;
- Наявність незалежних двох турбін для нагнітання повітря у камеру для приготування;
- Верхнє розміщення двох магнетронів;
- Каталітичний конвертер для усунення диму та запаху (це дозволяє готувати у приміщенні де не має витяжки);
- Кнопкова панель управління з дисплеєм;
- Можливість зберігання до 200 рецептів;
- Безвентиляційна технологія приготування;
- Система самодіагностики.
Отже, купуючи в інтернет-магазині «Лодмар» турбопіч цієї модифікації, ви отримуєте наступні переваги:
- можливість відкриття точки громадського харчування будь-де: хоч у приміщенні, хоч на вулиці. Це стає можливим завдяки автономності подібного обладнання від витяжки та води (в нього інтегрована власна каталітична система очищення від жиру та запахів);
- урізноманітнення меню. Маючи на кухні подібне теплове обладнання, ви зможете швидко готувати всілякі страви не лише зі свіжих заготовок, але й із заморожених напівфабрикатів, при цьому попередньо їх не доведеться розморожувати. Говорячи іншими словами, за допомогою турбопечі Turbochef i3 меню вашого закладу громадського харчування стане різноформатним. Завдяки цьому ви зможете порадувати власних гостей не лише традиційною піцою, картоплею фрі та сендвічами, але й нескладними ресторанними стравами (соковитими стейками з риби та м’яса, смачними гарячими закусками), а також ароматною випічкою – круасанами, булочками або мафінами. Своєю чергою це значно розширить коло відвідувачів вашого закладу громадського харчування;
- можливість збільшення прибутків. Досягається це коштом високої швидкості приготування та видачі страв, в наслідок чого суттєво зростає об’єм їхніх продажів.
Час приготування деяких страв