Бласт – фризер CK от Iceteam 1927 для Джелато

Додавайте кілька товарів в обране і відправляйте запит на консультацію з усіх товарів. Ми обовязково зателефонуємо і все розповімо.

Опис

Завдяки швидкому таянню  морозива, що виймається  з морозильної камери, поверхня затвердіє, що краще зберігає і стабілізує його навіть у висоту.

Аппарат має можливість тривалого збереження морозива при -18 ° С, що призводить до його загального затвердіння. Але при установці -14 ° С, морозиво повертає свій м’який і не пошкоджений вигляд (зберігає свою цілісність).

ПАНЕЛЬ УПРАВЛІННЯ

  • з великим дисплеєм, що відображає температуру, час та процеси роботи;
  • охолодження;
  • заморожування;
  • встановлення часу;
  • налаштування пробної бази продукту;
  • нагрівання зонду з продуктом;
  • розморожування.

ФАПОРАТОР
з відкидним шарніром з нержавіючої сталі, для ідеального очищення та огляду всіх деталей.

 

Рещітки легко знімаються і їх можна мити.

Скріплювальні морозильні камери:
• виготовляються повністю з нержавіючої сталі AIS # 304 на тривалий термін;
• мають унікальний товстий ізольований корпус, для високої продуктивності;
• має внутрішню камеру з круглими краями для швидкого та легкого очищення.

 

 

Використання апарату  CK  в КОНДИТЕРСЬКІЙ Сфері

Продукти, такі як торти та солодкі випічки, основи тортів, муфтини, запечені легкі закуски тощо, всі зберігають свіжість протягом 5-6 днів. Вони готові для їжи за декілька хвилин, з усім своїм смаком, кольором, ароматом та масою.

При заморозці до -18 ° С, випічка, така як круасани, зберігає свій аромат. При розморожуванні протягом 15-20 хвилин при кімнатній температурі або протягом 30 секунд у мікрохвильовій печі їх форма та консистенція залишаються ідеальними.

Стійки з парами L-бігунів для 40×60 см кондитерських піддонів; бігуни легко знімаються і заманюють.

Для зчитування температури ядра продукту; нагрівається для безперебійного видалення після замерзання.

АКСЕСУАРИ
дозволяють налаштувати морозильні апарати CK
• озонатор для стерилізації внутрішнього та випарного пристроїв
• пара C-бігунів для жделато
• пар L-бігунів для кондитерської сфери
• полиця 40×60 см;
• 4 поворотні колеса; 2 з гальмом
• додатковий водяний конденсатор для CK 200.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CK 

50

100

200

300

400

Робоча температура° С

-18

3 / -18

3 / -18

3 / -18

3 / -18

Встановлена потужністькВт

0,587

1.4

2,1

3,5

5,25

Електроживлення

230/1/50

230/1/50

230/1/50

230/3/50

230/3/50

Розмір Ш x Г x Всм

56 x 56 x 52

79 x 70 x 85

79 X 80 X 132

79 x 80 x 180

79 x 80 x 195

Вагакг

47

115

140

188

221

 Детальна інформація  +38 (0352) 52 37 13

Замовлення зворотнього дзвінка

×

Якщо ви хочете отримати більше інформації, заповніть цю форму. Ми зв’яжемося з вами найближчим часом.

×

Отримати консультацію по товару

×

Для замовлення, заповніть цю форму. Ми зв’яжемося з вами найближчим часом.

×

Для отримання знижки, заповніть цю форму. Ми зв’яжемося з вами найближчим часом.

×


×
Show Buttons
Hide Buttons