Проектування ресторанів, кав'ярень та інших закладів громадського харчування

Компанія LODMAR надає послуги з комплексного проектування та оснащення піцерій, кафе, ресторанів та інших закладів громадського харчування. Наші кваліфіковані фахівці допоможуть підготувати приміщення до відкриття, підібрати оптимальний варіант розміщення функціональних зон та необхідного обладнання.
Комплекс послуг з проектування включає в себе наступний перелік робіт:

 

  • розробка та складання плану-розстановки меблів і необхідного обладнання (проектування технології кухні);
  • реалізація індивідуальних проектів будь-якого ступеня складності;
  • розробка концепту кухні (розстановка обладнання, послідовність функціонування обладнання);
  • подача вимог по підключенню (схеми підключення по всім ТН та стандартам);
  • установка обладнання;
  • навчання персоналу;
  • сервісна підтримка на протязі гарантійного строку та після.

Інженери по проектуванню

+38 (050) 377- 31-21

Що включає в себе підготовка до відкриття закладу?

Будь-яке відкриття закладу громадського харчування пов’язане з цілим переліком питань з технологічного проектування. При цьому не має особливого значення формат майбутнього підприємства, який ви вибрали. Це може бути невелика закусочна, затишне кафе або бар, громадська їдальня, піцерія для всієї родини, пекарня або кулінарія. Зокрема, проектування ресторанів і кафе включає в себе розв’язання наступних питань:

 

  • «прив’язка» розробленої концепції до наявного приміщення, включаючи дотримання всіх затверджених нормативних актів відповідно до прийнятих санітарними, екологічними, протипожежними, архітектурними нормами;
  • правильний розподіл функціональних зон, що сприяє підвищенню рівня рентабельності та комфортності, розмежування потоків сировини, що поставляється і готової харчової продукції;
  • правильно підібране устаткування з урахуванням обраного формату, наявної потужності закладу, зручності проведення подальшого сервісного обслуговування;
  • підбір і визначення кількості енергоносіїв, необхідних для забезпечення коректної експлуатації наявного технологічного обладнання, потреби в облаштуванні необхідних інженерних систем;
  • розробка системи організації приймання сировини, що надійшла, зберігання, подальшої кулінарної обробки, утилізації відходів;
  • опрацювання варіантів майбутньої реалізації готової харчової продукції;
  • розробка правил перебування найманого персоналу на своїх робочих місцях з дотриманням правил особистої гігієни та затверджених норм охорони праці;
  • розробка проектування зони для відвідувачів в приміщенні з урахуванням можливого часу перебування в закладі та забезпечення максимальної комфортності.

 

Компанія LODMAR дозволить здійснити оснащення гастрономічним обладнанням ресторанів та кафе з урахуванням ваших індивідуальних побажань та  розробку функціональних рішень на всі вищевикладені питання.

Проектування кафе, піцерій, ресторанів: можливі варіанти

Розробка об’ємно-планувальних рішень заклади громадського харчування – потрібні в тих випадках, коли тільки складається проект приміщення або триває стадія будівництва (але до моменту зведення перегородок);

Підготовка кваліфікованим технологом – проектантом розміщення технологічного обладнання відповідно до бажаного компонування – якщо в приміщенні вже є поділ функціональних зон;

Розробка проекту підключення до джерела електроенергії, водопровідній системі та каналізації, включаючи підбір якісного обладнання, вказівка на плані розміщення вентиляційних систем, трапів – дана послуга надається за умови, що все необхідне обладнання купується безпосередньо в нашій компанії. Також потрібно заздалегідь надати наявний план приміщень закладу та підготовлене технічне завдання;

  • Перенесення розробленого плану закладу в електронну версію з подальшим записом на наданий носій;
  • Виїзд наших фахівців безпосередньо на об’єкт для зняття замірів.

План розміщення технологічного обладнання, як правило, має на увазі підготовку декількох варіантів оснащення приміщення. Однак проведення робіт з проектування в період планування набагато вигідніше, ніж в момент експлуатації закладу.

Всі фахівці компанії LODMAR відповідально підходять до всіх етапів проектування, що дає можливість якісно реалізовувати проекти будь-якої складності.

Інженери по проектуванню

+38 (050) 377- 31-21