Обрати сторінку

Обладнання для ресторанів (по призначенню)

Валюта
WOOCS 2.2.5

Бренди

оборудование для холодного цеха в ресторане
Обладнання по призначенню

оборудование для овощного цеха в ресторане Обладнання по призначенню

  • Овочерізки
  • Картоплечистки, машини для чищення коренеплодів

оборудование для мясного и рыбного отдела в ресторане Обладнання по призначенню

оборудование для пекарного цеха в ресторане Обладнання по призначенню

  • Тістомісильні машини
  • Печі пекарські
  • Тісторозкаточні машини
  • Міксери планетарні
  • Візки технологічні та виробничі

посудомоечное оборудоване Обладнання по призначенню

  • Посудомийні машини фронтальні
  • Посудомийні машини купольні
  • Ванни мийні та рукомийники

Професійне обладнання для ресторанів у «LODMAR»

Привабливою інвестицією у створення успішного бізнесу вважається відкриття популярного ресторану. На перший погляд ресторанне підприємництво достатньо зрозуміле: хтось займається обробкою овочів, хтось готує м’ясо та рибу, хтось працює в кондитерському цеху. Усі такі процеси безпосередньо пов’язані з продуктами харчування та якісним кухонним обладнанням, адже саме професійне ресторанне устаткування зробить страви не просто смачними, а й дуже корисними.

Чим відрізняється професійне обладнання для кухні від побутового?

Розкрутка власного ресторану – це достатньо трудомісткий та цікавий процес. Власники такого бізнесу обов’язково повинні добре розбиратись в суттєвій різниці між спеціалізованим та побутовим обладнанням. Професійне обладнання для кухні має безліч відмінностей, аніж звичні побутові прилади, в тому числі:

  • регулярне використання (побутове обладнання не має такого частого навантаження, тому професійні апарати характеризуються міцністю, довговічністю та високою функціональністю);
  • жорстке завантаження під час експлуатації (процес приготування їжі на професійних кухнях супроводжується сильними перепадами температури, тому надміцні матеріали такого типу обладнання здатні протистояти складним умовам);
  • повна відповідність міжнародним стандартам якості та гігієнічно – санітарним нормам;
  • висока вартість (спеціалізована техніка для закладів громадського харчування коштує дорого, проте відрізняється зручністю, компактністю та додатковими функціями в роботі).

Як підібрати професійне обладнання для ресторанів? Усі секрети від «LODMAR»

«LODMAR» представляє повний набір професійного обладнання для ресторанів, кафе, барів та будь – яких закладів громадського харчування. Для того, щоб прийняти найкраще рішення для купівлі устаткування, варто розглянути усі варіанти в каталозі сайту.

Пароконвекційні печі. Професійне теплове обладнання, що використовує пар та конвекцію в різному поєднанні для приготування страв. Ці кухонні пристрої надзвичайно економічні та прості в експлуатації. Завдяки своїй багатофункціональності пароконвекційна піч легко виконує близько 70 % можливих процесів обробки продуктів, що робить її незамінною у закладі харчування.